OVER ONS

Onze Winkel

OVER ONS2018-09-24T22:01:11+00:00

Ontdek Onze Winkel

SERVICE, KENNIS EN KWALITEIT

Diversiteit in een klein, gezellig en knus winkeltje. Voor ieder wat wils is zeker te vinden in onze lingerie en badmode collectie. Daarnaast een klein assortiment in nachtmode en accessoires. Sterk gericht op FASHION met een sterke basiscollectie plus wekelijkse bestellingen. Extra service ook na uw aankoop, denk aan verstelwerk, registratie in het klantenbestand met spaarsysteem en uiteraard voor alle vragen, twijfel, onduidelijkheden of gebreken.

LEES MEER

Het Team

Ingrid

EIGENARESSE

Diverse

MODELLEN

Gertie

ETALEUSE

Great lingerie makes me happy!

– INGRID VAN GELDER

Recensies

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

We zijn super goed geholpen in de winkel, erg klantvriendelijk personeel. De korting was nog niet ingegaan, de korting zou volgende week pas in gaan. Maar toch hebben we de korting gekregen!! We zijn allebei goed geslaagd in de winkel. Kortom een top winkel om vaker terug te komen!
M. O.
Vandaag weer geslaagd voor een mooi setje, Helemaal blij mee!! Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben lingerie in alle maten en prijsklasse.. Kan ook niet wachten op de nieuwe badmode die er in het voorjaar weer is..
K. van der A.
Super lief en vriendelijk personeel. Ik kom er het liefst iedere maand om alle prachtige nieuwe spullen te passen. Echt een aanrader voor iedereen die zelf lekker wil snuffelen of voor degene die vakkundig advies willen.
L. H.
3 van de 5 sterren gegeven als beoordeling
H. B.
Weer super geslaagd vandaag, dochter blij moeder blij.
C. A.
Overzichtelijke winkel met volop keus in verschillende goede, mooie merken.
S. van D.
Super lingerie, maar vooral; super service!! Een goede BH vinden die goed bij je past, is een moeilijke klus. Maar bij jullie voel ik mij altijd begrepen en fijn. Kennis en eerlijkheid is zeker aanwezig, ik kan me niet voorstellen om ergens anders mijn lingerie te kopen!
D. van D.
Heel veel keus…voor iedereen wel wat …een hele leuke winkel…..behulpzaam en vriendelijk..nou wat wil je nog meer….
M. D.

Bekijk meer op onze Facebook pagina!

VOOR ALLE RECENSIES, NIEUWSTE COLLECTIES & UP TO DATE NIEUWS

FACEBOOK